Nu te mai COMPARA cu alții: descoperă ce contează cu adevărat pentru TINE!

✅ Obține CLARITATE, FOCUS și DIRECȚIE în viața ta! ✅

Nicole Sbera
"Dacă știi cine ești și ce este IMPORTANT pentru tine, vei face alegeri cu cel mai puternic instrument posibil: sinele tău complet!"
(Dr. Susan David)

       ❗️ În jur se dă o bătălie aprigă pentru atenția noastră așadar este foarte ușor să fim distrași de tot felul de lucruri, să fim inconstanți în felul în care ne investim timpul și  energia, să nu reușim să ne focusăm atenția asupra a ceea ce vrem, să cădem în capcana unor priorități diferite de ceea ce NOI considerăm important.

      ❗️Ne comparăm și ne luăm după alții în loc să aflăm ce vrem noi, de fapt.

       Știai că nu există oameni confuzi, demotivați, plictisiți ci doar oameni care nu cunosc și nu trăiesc conform propriilor valori și priorități?

       Deși e unanim acceptat că primim lucrurile asupra cărora ne CONCENTRĂM (altfel spus, dacă te concentrezi asupra lucrurilor pe care nu le dorești vei avea și mai mult parte de ele) majoritatea oamenilor știu mai degrabă ceea ce NU VOR sau ce nu mai vor să întâlnească în viața lor decât ceea ce vor cu adevărat.

       Este foarte important să știi clar ce vrei, altfel cum ai putea să obții acel lucru?

      ❓Dacă intri într-un restaurant și nu știi ce vrei să mănânci, crezi că vei mânca ceva?? Nu vei primi nimic, așa-i?

       Ei bine, același lucru se întâmplă în toate domeniile vieții (personal, relațional, profesional, etc.) este important să descoperi ce vrei, astfel încât să ai ceva în direcția căruia să te miști.

       Știu, nu este însă întotdeauna ușor să identifici ce contează cu adevărat pentru tine și să acționezi în consecință.

În acest proces de determinare a ceea ce voiam, eu am fost deseori indecisă și de aceea am căutat mereu o cale prin care să aleg cu ușurință: a alege poate fi dificil iar guma care stă la capătul creioanelor reflectă, probabil, tocmai ezitarea și imperfecțiunea lucrurilor.

În mijlocul unui alfabet incert alcătuit din Poate… Nu știu… Trebuie să mă mai gândesc… Habar n-am!.. căutam doar două litere decise și clare: DA!

        Cu 30 de ani în urmă, pe vremea comunismului, nu aveam suficiente oportunități iar acum – când toată lumea fuge după atenția noastră – suntem efectiv bombardați de o sumedenie de variabile și infinite posibilități!

       ❓Tu cum alegi? Cum îți stabilești prioritățile personale?

       Știi care este direcția ta? Pentru că – îți spun atât din experiența personală cât și cea a clienților cu care lucrez – direcția este mai importantă decât viteza ta. Nu ajută să vâslești mai tare, dacă barca merge în direcția greșită.

       Alegem în fiecare secundă a vieții noastre: uneori este vorba despre decizii de importanță mai mică (cu ce haine să mă îmbrac azi?) alteori este vorba despre decizii care ne pot influența întreaga viață (să accept job-ul ăsta la 300 km depărtare de casă sau nu? să intru în relația aceasta sau nu?) și toate aceste decizii sunt rezultatele unor filtrări de informații, filtrul fiind reprezentat tocmai de structura valorilor noastre personale.

       De-a lungul timpului, am observat că mulți dintre noi copiem – așa cum am făcut și eu – modelele pe care le vedem în jur și credem că așa ar trebui să se desfășoare și viața proprie. Urmăm ideile de succes a altor oameni, ca mai apoi să ne trezim la jumătatea vieții triști, frustrați, neîmpliniți, cu probleme de sănătate, în familie ori carieră.

De ce se întâmplă asta?

Pentru că nu ne clarificăm serios ce contează cu adevărat pentru noi.

Soluția? VALORILE!

       Mai precis cunoașterea,  ierarhizarea, trăirea valorilor & priorităților personale, iar în cadrul ebook-ului vom descoperi împreună de ce consider acest lucru.

       O listă lungă de valori s-ar putea să creeze puțină confuzie, de aceea ierarhizarea lor este foarte importantă: în felul acesta, obții o „hartă” și te asiguri că de acum încolo – din timpul tău limitat – dedici atenție și trăiești conform valorilor tale de top!

Cunoașterea valorilor nu este un scop în sine ci un important mijloc care te ajută să-ți crești CALITATEA vieții, să te simți COMPLET și în PACE cu tine, să trăiești mai FERICIT și ÎMPLINIT!

Reprezintă fundația pe care să construiești o viață bogată și plină de sens!

    💎 Valorile reprezintă dorințele cele mai profunde ale sufletului nostru și au o imensă putere emoțională. 

       Fără ele viața nu ar avea sens sau – oricum – nu sensul pe care îl vrem; sunt aidoma unei busole călăuzitoare și ne dau direcția în viață. Mecanism inconștient care ne reglează deciziile, reprezintă fundamentul alegerilor noastre: sunt ca o busolă interioară și ne alimentează acțiunile, emoțiile și comportamentul, iar odată descoperite și asumate calea îți devine mai lină și mai clară.

       Nu putem trăi în acord cu valori pe care nu le cunoaștem, admitem ori acceptăm. Cunoașterea ierarhiei tale unice de valori este, așadar, PRIMUL pas pe drumul împlinirii tale: orice aspect vrei să îmbunătățești în viața ta (relația, sănătatea, cariera) totul începe de aici.

Investiție integrală – 297 RON doar 135 RON (include 30′ de coaching cu mine)

Această ofertă specială, cu 55% reducere, este disponibilă numai pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior prețul va crește

DESPRE NICOLE SBERA

       Sunt absolventă a Facultății de Filosofie din Timișoara și sunt Life-coach specializat pe valori și respect de sine. Am mai multe formări profesionale: Consilier de dezvoltare personală, Formator, Mediator intercultural (Italia), Dream Manager (în formare) și – la rândul meu – am ajutat la formarea a zeci de oameni de-a lungul timpului. 

       Cred în extraordinara putere de a trăi ALINIATĂ cu propriile valori și de aceea doresc să aduc toți oamenii mai aproape de valorile lor, motiv pentru care am creat acest ebook.

       Născută în epoca comunistă, am petrecut mare parte din viață urmând idea de „succes” a altor persoane. Fără să mă gândesc serios ce anume este CU ADEVĂRAT important pentru mine, am copiat modele pe care le-am văzut în jur, crezând că așa ar trebui să se desfășoare și viața proprie. 

       După ani de căutări – dorind să găsesc motivația pentru a trăi deplin fiecare zi a vieții, nu doar la sfârșit de săptămână sau în vacanță –  am încetat să mai caut rețete & repere exterioare și am început să îmi construiesc viața funcție de busola interioară, adică funcție de valorile mele.

       Valorile personale ne controlează deciziile și astfel, DIRECȚIA pe care o ia viața noastră.

       VISUL meu este să susțin cât mai multe persoane în dezvoltarea lor personală, să aduc lumină în viața lor, să îi susțin să trăiască o viață minunată prin conștientizarea și prioritizarea valorilor personale.

De ce am creat acest ebook?

       Dorința mea este de a susține cât mai multe persoane în dezvoltarea lor personală, să trăiască o viață minunată iar eu consider că doar atunci când trăim după valorile noastre cele mai înalte vom simți acel sentiment de putere interioară și coerență la care visăm și pe care îl merităm.

 

       În cadrul materialului vei parcurge procesul de identificare al Setului tău de valori, metodă pe care am testat-o și validat-o mai întâi pe mine, apoi cu clienții mei de-a lungul întâlnirilor de coaching.

       Am avut nevoie de mulți de ani să găsesc veriga lipsă în dezvoltarea mea iar acum, după ani de căutări și de experiențe, am pus cap la cap toate informațiile care au functionat pentru mine și vreau să te ghidez, cu blândețe și răbdare, așa cum pe mine nu m-a ghidat nimeni.

       Vreau să te ajut să treci peste provocările peste care am trecut eu!

       Merităm cu toții vieți frumoase – trebuie doar să îți faci și tu partea și să te deschizi spre a descoperi cum să construiești această viață.

 

Concret, cu ce rămâi după parcurgerea materialului:

✅ Identifici clar care sunt valorile și prioritățile tale esențiale, care se comportă ca un GPS și care te vor pune înapoi pe drumul tău ori de câte ori te simți distras sau rătăcit.

✅ Descoperi care este ierarhia lor (care este pe locul I, care pe locul II, care pe III)

✅ Primești o metodă automatizată prin care poți să-ți ordonezi valorile (un instrument la care poți apela oricând dorești pentru a verifica în ce mod ți se modifică topul valorilor personale).

✅ Identifici de ce faci ceea ce faci

✅ Afli cum să iei decizii fundamentate pe valorile care te definesc: de la a ști, treci la acțiune

✅ Cum să-ți folosești valorile pentru a seta obiective

✅ Cum să iei decizii funcție de valorile personale

✅ Cum să îți prioritizezi acțiunile și să-ți planifici timpul în concordanță cu Top 3 valori personale, ce acțiuni concrete trebuie să faci pentru a trăi în aliniere cu inima ta și să fii în controlul comportamentului tău.

✅ Devii perfect conștient de regulile și granițele pe care le ai pentru tine, de felul în care judeci succesul și eșecul, căci altfel poți avea totul și să simți că parcă nu ai nimic.

Vreau să mă simt complet și să trăiesc o viață plină de sens!

Hai să îți spun povestea mea cu un scurt înainte și după:

ÎNAINTE:

Fiind mezina unei familii cu 3 fete, în familie mi s-a spus deseori: nu este rândul tău… ești mică… nu știi… nu poți… iar asta s-a tradus în mintea mea cu:

❌ Nu are rost să am încredere în mine și în valorile sufletului meu

❌ Căutam răspunsuri în exterior, consideram că trebuie să am repere exterioare

❌ Credeam că există o singură rețetă, universal valabilă pentru toată lumea pentru a fi bine cu mine însămi și a aduce armonie în viața mea

❌ Cedasem sub presiunea de a mă adapta și de a-mi însuși valorile „tribului” (familie, școală, comunitate) în loc să îmi păstrez abilitatea de a vedea lumea prin proprii mei ochi

❌ Mă comparam cu ceilalți

❌ Eram confuză și deși aveam multe resurse la dispoziție, nu știam ce să fac cu ele și in ce direcție să mă îndrept

❌ Nu eram conectată la ceea ce simțeam și doream cu adevărat.

DUPĂ ce mi-am identificat Top 3 valori, acum știu că:

💟 Răspunsurile pe care le căutam în cărți, există ÎN MINE.

💟 Pot să plec cât de departe, de mine însămi nu pot să mă ascund!

💟 Este important să îmi ascult vocea interioară și să elimin zgomotul din exterior, să îmi urmez curiozitatea… intuiția… inima! 
💟 Suntem UNICI și fiecare are propria cale, propriul rost, propriile valori!

💟 Dacă sunt prea ocupată / stresată, am o problemă de claritatenu de timp!

💟 Dacă nu obțin ceea ce îmi doresc este pentru că NU știu exact ce vreau, așadar claritatea mentală este extrem de valoroasă! Este important să mă cunosc, să mă respect si să aflu ce mă face cu ADEVARAT fericită!

💟 Respectul de sine, autostima și încrederea in sine – sunt niște nevoi fundamentale ale omului iar impactul lor NU presupune înțelegerea ori consimțământul meu căci ele – cu sau fără știința mea – oricum funcționează undeva în interiorul meu.

💟 Autostima este capacitatea de a acționa în conformitate cu propriile mele valori.

💟 Valorile reprezintă busola mea interioară: dacă o urmez voi simți energie pozitivă, dacă nu voi simți stări de frustrare.

💟 Succesul înseamnă altceva pentru fiecare dintre noi! Este un sentiment, o stare de spirit interioară și nu o realizare exterioară, așadar nu are sens să mă compar unii cu alții, ci să mă las INSPIRATĂ de alții.

💟 PRIMUL pas spre mine însămi și spre o stare de bine (simțită din interior) este cunoașterea structurii mele de valori. De cele mai multe ori ele sunt inconștiente și dat fiind că NIMENI altcineva în afară de MINE nu poate ști care sunt ele, trebuie să le conștientizez și – mai important – să le trăiesc zilnic!

Acest ebook este pentru tine dacă vrei SĂ ELIMINI:

❌ Confuzia și hățișul mental din capul tău

❌ Amânarea. Așteptarea.

❌ Sentimentul că ești rupt în două atunci când trebuie să iei o decizie importantă

❌ Senzația că trăiești în derivă oarecum la întâmplare, că nu ai o direcție

❌ Lipsa motivației autentice

❌ Senzația de neîmplinire.

Acest ebook este pentru tine dacă vrei SĂ OBȚII:

✅ Propria ierarhie de valori (o listă lungă poate crea confuzie)

✅ Știi limpede ce prețuiești

✅ Claritate, focus și direcția vieții tale

✅ Abilitatea de a lua decizii ușor și să spui nu fără să te simți vinovat

✅ Obiective bazate pe setul tău de valori

 Succes funcție de ierarhia ta de valori și să nu te mai compari cu alții

✅ Siguranța că faci ce trebuie și reușești să te ții de ceea ce ți-ai propus

✅ Armonie interioară și echilibru mental

✅ Să îți crești calitatea vieții

✅ O viață bogată și plină de sens!

Investiție integrală – 297 RON doar 135 RON (include 30′ de coaching cu mine)

Această ofertă specială, cu 55% reducere, este disponibilă numai pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior prețul va crește

       Fie că este vorba despre alegeri mari sau mărunte, atunci când îți identifici propriile valori, când știi ce vrei și ce prețuiești TU, ți-e mult mai ușor! Te simți motivat și satisfăcut acționând în funcție de ceea ce este cu adevărat important pentru tine și NU pe baza valorilor impuse de alții!!

       Când alegi să mergi într-o anumită direcție, asigură-te că ai harta potrivită în mână.

       Dacă vrei să dobândești fericire pe termen lung, descoperă și trăiește în concordanță cu VALORILE tale, acționează constant cu ceea ce crezi că este CU ADEVĂRAT înțelesul vieții tale!

Îți las mai jos câteva FEEDBACK-uri de la persoane care au participat la atelierele mele

❇️ MULȚUMESC încă o dată! A fost foarte prețios azi iar coștientizarea mea MEGA profundă! Nu ai idee ce importanță monumentală are acest click pentru viața mea! S-a deblocat o cantitate uriașă de energie!
Astrid Z.
❇️ M-a ajutat mult să lucrez cu lista celor peste 250 de valori și cred că este foarte valoroasă. De acum înainte știu cum mă pot ajuta valorile mele să fac alegeri sănătoase, conștiente și în acord cu cine sunt; alegeri care mă reprezintă și pentru care să îmi asum responsabilitatea 100% știind ce anume au la bază.
Andreea O.
❇️ E de mare importanță pentru mine acest atelier, pentru că eram blocată într-o buclă din care nu prea ieșeam… am obținut o mare CLARITATE!... Fiind vorba de cum îmi trăiesc întreaga viață, acest atelier are o valoare colosală pentru mine!
Felicia B.
❇️ Am înțeles că valorile personale constituie o sursă motivațională puternică, ele dau coerență și forță gândurilor mele. Dacă îmi asum valorile personale, viața va deveni mai ușoară și voi trăi în armonie cu mine însămi.
Angela M.
❇️ Lucrul cu noi înșine este unul delicat și de care fugim de multe ori, dar dacă găsim oamenii potriviți în a ne îndruma și sprijini pe această direcție simți cum prinzi putere, speranță și liniște în ceea ce ai de făcut. Unul dintre acești oameni este Nicole, care prin ale sale ateliere te plimbă în lumea valorilor după care noi ne ghidăm, mai mult inconștient, le scoate așa de frumos la lumina prin blândețea-i înnăscută și cunoașterea profundă dobândită, încât, la final recapeți echilibrul de care ai nevoie pentru a te simți împlinit. Si, mai mult, învățăturile pe care ea le prezintă în materialele sale sunt ca o apă cristalină ce ne reîncarcă mintea și sufletul, ori de câte ori ne simțim epuizați din diverse motive. O recomand cu toată inima!
Lucia B.
❇️ Cunoscând-o pe Nicole și în contexte de coaching și în calitate de colegă în cadrul unui curs de dezvoltare personală nu voi pune accent pe impresia personală pentru că este ceva foarte subiectiv și e important să descopere fiecare dacă și de ce rezonează cu o anumită persoană. Menționez doar că pentru mine Nicole e un model inspirațional ce întruchipează și armonizează foarte bine valorile după care își trăiește viața: integritate, autenticitate, respect și iubire de oameni, confidențialitate, empatie, pozitivitate. Vreau însă să pun accent pe valoarea atelierului din perspectiva elementelor de noutate în privința conținutului, ceea ce mi-a adus în plus față de celelalte experiențe anterioare cu focus pe tematica valorilor. Dincolo de conținutul informațional foarte bogat care te invită la multe reflecții personale, iată lucrurile concrete cu care am rămas după atelier, pe care le aplic și le găsesc foarte utile în viața curentă: am descoperit o metodă automatizată prin care pot să-mi prioritizez valorile (un instrument la care pot apela oricând doresc, pentru a verifica în ce mod mi se modifică topul valorilor personale); am aflat cum pot să iau decizii fundamentate pe valorile ce mă definesc, cum să-mi prioritizez acțiunile și să-mi planific timpul în concordanță cu Top 3 valori personale.
Steluța P.
PeMeserie.ro

Ce primești în cadrul acestui material:

Trebuie să mă deplasez undeva să obțin ebookul?

Nu! Îl primești direct pe email. Este suficient să apeși pe butonul de mai jos și să faci plata, apoi vei primi instant materialul pe adresa indicată de tine în comandă. Îl vei putea parcurge când vrei, în orice moment, oriunde, în ritmul tău.

Investiție integrală – 297 RON doar 135 RON (include 30′ de coaching cu mine)

Această ofertă specială, cu 55% reducere, este disponibilă numai pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior prețul va crește

Contact

Daca ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.